Tweedehands Galajurken

Bent u op zoek naar een Tweedehands Galajapon? Dan bent u bij Diana Wielemaker Bruidsmode aan het juiste adres! Je kunt gemakkelijk via onze website online een pasafspraak maken.

Wij kopen geen japonnen op! De japonnen die hier worden aangeboden zijn japonnen die 1 x verhuurd zijn geweest.

Tweedehands Galajurk

Op Zoek Naar Een Tweedehands Galajurk?

Bij Diana Wielemaker kun je terecht voor zowel nieuwe collectie galajurken, als tweedehands galajurken. Wanneer wij een galajurk hebben verhuurd bieden wij deze japonnen aan als Tweedehands galajurken. De jurken zijn dan gereinigd en klaar voor het volgende feest. Alleen is een Tweedehands galajurk een stuk voordeliger dan een nieuwe jurk. Wij hebben een ruime collectie Tweedehands japonnen die niet altijd allemaal staan afgebeeld op de website, gezien het verloop.

Onze collectie Tweedehands galajurken bestaat uit de meest uiteenlopende modellen en merken. De prijzen van de galajurken staan op de site vermeld. Dus wanneer u op zoek bent naar een Tweedehands galajurk neem dan contact met ons op. Wij maken alle Tweedehands jurken op maat in ons eigen atelier.

Wij hebben voor onze collectie Tweedehands galajurken geen online service. U moet bij ons in de winkel komen passen zodat wij de jurk voor u op maat kunnen maken. We raden dus aan om een pasafspraak te maken.

Ook voor onze collectie Tweedehands galajurken hebben wij verschillende maten maar ook hebben wij leuke bijpassende accessoires denk aan het combineren van een bolero of stola, en of schoenen eventueel op kleur.

Onze collectie is door de grote afzet altijd actueel en zeker voor wie wilt “hip”, maar ook is onze collectie Tweedehands galajurken altijd stijlvol en gekleed wanneer dat moet.

En gaat ook uw partner mee naar het feest? En zoekt u ook iets voor uw partner? Denk bijvoorbeeld aan een smoking met een strik in de kleur van uw japon? Ook voor de verkoop van smokings zijn wij de grootste in Zeeland.

Wanneer u bij ons een tweedehands galajurk koopt zorgen wij ervoor dat de jurk ruimschoots voor de datum op maat is gemaakt en netjes is gestoomd. Wanneer u het niet noemt zal niemand zien dat u een tweedehands galajurk draagt.