Galajurken

Wil je een Galajurk kopen of huren? Diana Wielemaker Bruidsmode is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van gala en speciale gelegenheidskleding. Zo kun je bij Diana Wielemaker al een galajurk kopen of huren vanaf slechts €99,-
Daarnaast maken wij alle jurken in ons eigen atelier op maat. Het is belangrijk om te weten dat je bij Diana Wielemaker Bruidsmode zowel galajurken kunt kopen als huren. Ons team helpt je graag bij het vinden van de perfecte jurk die binnen jouw budget past. Je kunt via onze website online een pasafspraak maken.

Galajurk huren

Galajurk Huren?

Een galajurk huren is een stuk voordeliger dan een jurk kopen. U kunt bij ons een galajurk in allerlei prijsklasse. Prijsklasse galajurken huren vanaf €59 voor de eenvoudige galajurken tot euro tot €400 voor de meest exclusieve galajurken.

Wanneer U bij ons een galajurk huurt word deze altijd op maat gemaakt in ons eigen atelier. Wij hebben de grootste collectie van Zeeland op het gebied van o.a. een galajurk huren! Tevens bieden wij een ruime maatselectie voor het huren van een galajurk van maat 36 tot maat 56 in een breed kleurenpalet.

Uiteraard weten wij de kleding etiquette voor wat betreft, wat u wanneer moet dragen. Wil je bij ons een galajurk huren? Dan houden we rekening met onze collectie zodat u op een bepaald feest niet een andere dame tegen komt in dezelfde japon door ons geleverd.

Een galajurk huren is gemakkelijk en altijd leuk wanneer u elke keer in een andere jurk op een feestje verschijnt. Tevens wanneer u een galajurk huurt kunt u accessoires er bij huren. U kunt denken aan een avondtasje of bijvoorbeeld een bijpassende stola.

Wij bieden voor een galajurk huren geen online service. U moet de japon echt in de winkel komen passen zodat wij de jurk kunnen afmeten en de jurk u perfect past.

Onze galajurken worden altijd nieuw verhuurd, daarna worden de japonnen aangeboden als tweedehands galajurken. Bekijk ook eens bij onze collectie tweedehands galajurken, ook deze japonnen maken wij altijd op maat.

Wanneer u een galajurk wilt huren kunt u een afspraak maken, dat is gemakkelijk maar niet noodzakelijk. Maar we nemen graag de tijd voor u.

En gaat ook uw partner mee naar het feest? En zoekt u ook iets voor uw partner? Denk bijvoorbeeld aan een smoking huren met een strik in de kleur van uw japon? Ook voor de verhuur van smokings zijn wij de grootste in Zeeland.

Wanneer u bij ons een galajurk huurt komt u de japon 1 dag voor de gelegenheid ophalen en brengt u de dag na het feest (in overleg) de galajurk retour. Wij zorgen te allen tijde voor het reinigen van onze jurken.