Diana is een deskundige, zeer gedreven vrouw met duidelijke kennis van zaken. Diana zag precies wat bij mijn figuur paste en ik had dan ook al binnen een half uur mijn jurk gevonden. Wat ik mooi vind, is dat Diana ook eerlijk is als je erom vraagt, zo krijg je echt een professioneel advies. Zonder problemen werd alles aangepast wat ik wilde. Ik voelde me een echte bruid in mijn jurk en kreeg heel veel complimentjes op mijn huwelijksdag. Echt een aanrader om binnen te stappen bij Diana Wielemaker!

Op een regenachtige zaterdagmiddag, zonder enige verwachting, bij Diana binnengestapt. Binnen een half uur mijn droomjurk gevonden en nu, een half jaar later, zojuist naar buiten gewandeld met mijn perfect op maat en persoon aangepaste jurk. Diana is heel eerlijk, no-nonsense en vakkundig. Warm, hulpvaardig en professioneel. Hier een bruidsjurk halen, betekent dat je op een hele persoonlijke manier geholpen wordt aan de jurk die het beste bij je past. Dikke duim omhoog!!

Op 26 oktober 2018 hebben wij onze familie en vrienden verrast met een bruiloftsfeest. Alle gasten dachten dat wij onze 40ste verjaardag gingen vieren. Niet dus . Na drie kwartier, toen alle gasten binnen waren, deden wij onze trouwkleren aan. Cathelijne deed haar prachtige trouwjurk aan en Kornelis een mooi trouwpak! Vervolgens zijn we ter plekke getrouwd. In de voorbereidingen was het best spannend allemaal en konden we onze wensen en onzekerheden met weinig mensen delen. Gelukkig was daar Diana. Ze heeft ons niet alleen geholpen met een mooie jurk en pak, maar met haar no-nonsense en eerlijke aanpak en deskundige adviezen heeft ze ons heel erg goed geholpen! Cathelijne had uiteindelijk haar droomjurk en Kornelis stond in een half uur buiten met een mooi bijpassend pak. Ondanks dat de jurk gehuurd was, heeft Diana deze op maat en volledig naar wens gemaakt. Diana, bedankt voor al je hulp! Onze feestavond was mede door jou onvergetelijk! Groetjes, Cathelijne & Kornelis

6 weken voor mijn bruiloft hadden mijn man en ik besloten om toch een hele dag ervan te maken. Na het zoeken op internet besloten om hem in de buurt te gaan halen. Gekeken waar er bruidswinkels waren en op naar Diana Wielemaker. Eenmaal daar aan gekomen werden we super ontvangen! Mijn verhaal gedaan en zo kwam Diana met wat jurken aan wat heeft ze veel keuze maar ze had super geluisterd en kwam echt met super leuke jurken aan die naar mijn smaak waren. De tweede jurk die ik aan trok is het geworden was er gelijk verliefd op. En niks was geen probleem het zou allemaal goed komen binnen die 6 weken. Eenmaal mijn jurk opgehaald was ik helemaal tevreden. Diana super bedankt voor al je hulp

Diana heeft me geweldig advies gegeven, me op mijn gemak gesteld en super geholpen. Ik voelde me vanaf dag 1 tijdens het passen al een echte bruid, ook duurde de grote dag nog even.. Zodra het ter sprake komt, zal ik Diana Wielemaker Bruidsmode iedereen aan willen bevelen voor een perfecte outfit en nog betere service! Bedankt voor alles lieve Diana! Xxx

Klik hier voor facebookpagina

Bedankt Diana voor de schitterende jurk.
Ik vond het erg spannend gezien de jurk die ik kocht ivoor kleurig was.
Blauw moest hij worden en na veel overleggen is hij helemaal geworden wat ik wilde .
Echt een top vrouw ben je .
Nogmaals super bedankt iedereen vond de jurk prachtig en echt bij mij passen.

Klik hier voor facebook pagina

Lieve Diana, Nadat mijn grote liefde mij ten huwelijk had gevraagd, begon mijn zoektocht naar mijn droomjurk. Nou ja zoektocht… Ik kwam bij jou binnen en jij voelde feilloos aan wat ik zocht. En toen was het al snel raak. Jij had mijn droomjurk. Jij wist precies wat ik zocht. En als finishing touch maakte je een prachtige sjerp in de dezelfde kleur van het pak van mijn man. Daarnaast heb je mijn dochter zo gelukkig gemaakt met haar jurk in haar lievelingskleur. Zodoende pasten wij vieren prachtig bij elkaar. Dankjewel Diana!

April 2017 op bruidsjurken jacht, gelijk aan Diana Wielemaker gedacht. Wederom geslaagd, ditmaal voor een prachtige turquoise jurk. Diana is een vrouw die haar vak verstaat, zich kan inleven in de klant, en eerlijk uitkomt voor haar mening. Tis een prachtvrouw, die er alles aan doet, om van mijn jurk een droomjurk te maken. En dat is gelukt!!! Bedankt Diana, voor je inzet, medeleven, spontaniteit en je inlevingsvermogen.

Bij binnen komst voelde ik mij al gelijk op mijn gemak! Werd met open armen ontvangen, en uitstekend geholpen! Naar een gesprekje met wat ik wilde en wat niet, had Diana meteen een jurk gevonden die aansloot op mijn figuur! De eerste beste jurk, mijn keuze was snel gemaakt ! Wat betreft mijn zwangerschap, was dit ook geen probleem voor Diana. De jurk kon hier helemaal op aangepast worden, met een heel mooi resultaat! Ik heb veel complimenten over mijn jurk gehad Diana! Echt vanaf begin tot eind keurig geholpen, Diana zette zich hier volledig voor in niks was te veel gevraagd ! Bedankt Diana.