Algemene voorwaarden

Diana Wielemaker verkoopt en verhuurt bruids-, bruidegom- & gelegenheidskleding eventueel met accessoires. Bij alle aankopen, huurreserveringen en bestellingen die u doet via onze winkel, gaat u akkoord met deze onderstaande Algemene Leveringsvoorwaarden.

Levering en betaling bij verkoop (consumentenkoop):

Diana Wielemaker levert producten uit voorraad en bestelling.  Bij het nabestellen van de kleding moeten wij de termijnen die o.a. wordt bepaald door de leverancier(s) in acht nemen. Bij het kopen van een japon of kostuum dient u in de meeste gevallen de helft aan te betalen. Het restantbedrag betaald u in overleg. Wanneer u een bestelling plaatst bent u (mits anders overeengekomen) verplicht de bestelling af te nemen en te betalen. Wilt u meer weten wat uw rechten zijn klik hier: Meer weten over consumentenaankoop

Levering en betaling bij verhuur:

  • De huurder is tijdens de huurperiode volledig verantwoordelijk voor de gehuurde kleding. De verhuurde kleding word altijd op maat gemaakt zoals overeengekomen op de huurovereenkomst. Trek de kleding altijd nog even aan voordat u de kleding meeneemt!
  • Bij schade of vermissing aan de kleding tijdens de huurperiode is de huurder aansprakelijk voor de kosten van het repareren/vervangen van de kleding. Wordt de de kleding in zodanige staat geretourneerd dat deze niet meer te repareren is dan wordt de verhuurder geacht de kleding te vergoeden. Vervanging geschiedt op basis van nieuwwaarde.
  • Diana Wielemaker aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor zowel directe als gevolgschade door gebruik van de gehuurde kleding cq accessoires.
  • De betaling voor het gereserveerde in verhuur dient 50% bij reservering te worden betaald en de andere 50% bij het ophalen van de reservering. De borg word in overleg vastgesteld en dient u contant te betalen bij ophalen. De borg krijgt u retour bij het terug brengen van de reservering mits bovenstaande in acht is genomen.

Pas altijd op voor rode wijn !! Overige vlekken zijn in de regel goed te behandelen. We hebben het in de afgelopen 20 jaar nog maar 2 x meegemaakt dat de kleding niet meer was te herstellen. Laat dus uw mooie dag zeker niet beïnvloeden door het feit dat u kleding heeft gehuurd. Wij kunnen heel veel, een scheurtje is te herstellen en we zullen u daarvoor zeker geen nieuwe jurk in rekening brengen. Diana Wielemaker.

Atelier:

Wij hebben ons eigen inpandig atelier waar wij alle kleding op maat maken. Zowel bij verkoop als bij verhuur. Maar ook voor de kleding die niet bij ons is gekocht. Het vermaken van uw eigen kleding zal, net als met de door ons verkochte kleding, met de grootste zorg worden gedaan, maar het vermaken van uw eigen kleding is altijd op eigen risico.

Gelegenheidskleding van klanten:

In onze winkel hebben we een extra service voor verkoop van uw eigen gelegenheid-kleding. Deze kleding mag slechts 1 x gedragen zijn en prof. gereinigd. Uw kleding maakt dan deel uit van de winkel voorraad. Wij laten klanten die geïnteresseerd zijn in uw kleding passen en geven advies wat betreft het op maat maken. Het op maat maken is altijd voor de kopende klant. Als wij uw kleding hebben verkocht dient u het financiële gedeelte zelf af te wikkelen met de klant uiteraard voordat wij de kleding gaan vermaken. Totdat verkoop is gerealiseerd blijft de kleding ten alle tijde uw eigendom. Kosten in de winkel hangen voor 6 maanden € 50.00.

Kijk ook eens op www.budgetbridalworld.com. Wij werken bedrijfsmatig samen met deze online verkoopsite. Bij het achterlaten van uw kleding kunt u tevens op deze website een advertentie plaatsen voor slechts € 15,00 deze kosten zijn totdat uw kleding daadwerkelijk is verkocht. Let op! deze verkoopsite heeft eigen leveringsvoorwaarden.

Website:

Bij de presentatie van de producten zoals op de website, worden foto’s gebruikt die zijn gemaakt door professionele fotografen of soms door ons zelf. De foto’s worden zoveel mogelijk in details getoond maar houd u rekening met het feit dat sommige productkleuren op foto’s of in productomschrijvingen, anders kunnen overkomen dan gepresenteerd. Alle japonnen en kostuums die op de website staan (nog veel meer) hebben we ook in de winkel hangen. Uitzonderingen daargelaten als een japon of kostuum net verkocht is en de website nog niet bijgewerkt. Het bijwerken van de site gebeurt wekelijks.

Druk- en spelfouten:
Hoewel er veel zorg en aandacht wordt besteed aan een juiste presentatie, is Diana Wielemaker niet aansprakelijk voor druk-, spel- en prijsfouten die mogelijkerwijs in onze website of winkel aanwezig zouden zijn.

Onderneming handelsnaam MWG Wielemaker Dorpsstraat 82 4451AC Heinkenszand KVK te Middelburg nr 22031427.